WerkPartner neemt de zorgen bij werkgevers

Uw werknemer niet meer op de juiste plaats?

Heeft u te maken met reorganisaties, boventalligheid of andere situaties waardoor een werknemer niet meer op de juiste plaats zit? Wilt u graag een goede oplossing voor uw werknemer en voor u als werkgever? Dan is het goed om contact met WerkPartner op te nemen.

Overname dienstverband

WerkPartner neemt de regie van u over en creëert nieuw perspectief voor medewerkers. We nemen het werkgeverschap over door de medewerker direct in loondienst te nemen. Daarmee nemen we als regisseur de verplichtingen van loonbetaling en afdrachten van u over.

Rust en duidelijkheid

Medewerkers krijgen rust en duidelijkheid en maken niet langer deel uit van uw organisatie. WerkPartner realiseert direct een vermindering van de personele omvang. Er ontstaat rust binnen uw organisatie en duidelijkheid bij alle betrokkenen.

Financiële voordelen

Onze unieke oplossing levert aanzienlijke financiële voordelen voor u op. Wij factureren geen btw over de loonkosten, dus dit scheelt direct 21% aan BTW, hiervoor hebben wij afspraken gemaakt met de Belastingdienst. Daarnaast ontvangt uw organisatie een vergoeding als ex-werkgever die kan oplopen tot 60% van het salaris dat uw medewerker in een nieuwe functie verdient. Zie ook het rekenvoorbeeld.

Direct vrijblijvend contact?

Wilt u meer weten over onze unieke oplossing, neem dan direct contact met ons op.

Werving en selectie
Werknemer